2011 m. balandžio 4 d.

Now Foods multivitaminai vyrams



Su gulsčiosios serenojos uogų ekstraktu, likopenu, Q10, liuteinu, ginkmedžiu, ZMA (patentuotas cinko, magnio ir vitamino B6 mišinys, skirtas sportininkams, didinantiems jėgą ir raumenų masę).

Iš atsiliepimų:
Reikia išgerti tris tabletes per dieną, o ir vitaminų juose tikrai daug. MB dabar tokius pradėjo vartoti. Poveikio dar negaliu komentuoti, nes dar tik keletą dienų tevartoja.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Adam-Superior-Men-s-Multi-90-Vcaps/387?at=0

Nature's Secret raudonojo vyno ekstraktas resveratrolis


Organizmo valymo ir apsaugos formulė. 200 proc. RDN vitamino D.
Detoksikuojančių žolelių mišinys šalina toksinus ir gerina žarnyno veiklą. Resveratrolio mišinys veikia kaip stiprus antioksidantas, palaiko ląstelių sveikatą ir kovoja prieš laisvųjų radikalų sukeliamą senėjimą.


Pirmą kartą resveratrolis išskirtas 1940 metais iš stambiažiedžių čemerių (Veratrum grandiflorum O. Loes), tačiau daugiau juo susidomėta tik 1992 metais, kai buvo paskelbta apie kardioprotekcinį raudonojo vyno poveikį („Prancūziškas paradoksas“). Nuo tada publikuota daugybė pranešimų, jog resveratrolis apsaugo ar sulėtina daugybės ligų, kaip antai širdies ir kraujagyslių sistemos bei vėžio, progresavimą, didina atsparumą stresui, pailgina gyvenimo trukmę. Resveratrolis naudojamas tradicinėje Kinijos ir Japonijos liaudies medicinoje daugiau nei 2000 metų odos ligų profilaktikai ir gydymui, organizmo šlakams valyti. Resveratrolis – pats stipriausias gamtoje randamas antioksidantas, kuris 5 kartus veiksmingesnis nei betakarotinas, 20 kartų – nei vitaminas C ir 17 kartų – nei Q10.

Iš atsiliepimų:
Dukrai gydytoja rekomendavo resveratrolį, panagrinėjom, palyginome sudėtį su Lietuvoj esančiais ir nutarėm atsisiųsti iš Iherbo. Atsikelia labiau pailsėjusi, žvalesnė ir ryte atsikelt mažesnė problema nei buvo anksčiau.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Secret-Red-Wine-Extract-Resveratrol-Cleanse-Antioxidant-Protection-60-Tablets/22833?at=0

Jason rutulinis dezodorantas su alijošiumi


Švelnus, saugus, tinka jautriai odai. Suteikia ilgalaikę apsaugą nuo prakaitavimo.

Iš atsiliepimų:
Ryte išsimaudžiau, pasiteplinau juo, nueinu į darbą, ir jaučiu prakaito kvapą... negi čia nuo manęs??? Nu blyn, tiksliai nuo manęs. Pirmas toks netikęs, žiauriai nepatenkinta.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-Aloe-Vera-Deodorant-Roll-on-3-oz-85-g/6257?at=0

Kiss My Face rutulinis dezodorantas


Yra įvairių kvapų.

Iš atsiliepimų:
Iš pradžių labai erzino kvapas, bet pripratau. Prakaito kvapą neutralizuoja labai gerai. Turiu problemų su skydliauke, tai prakaitavimo man nei vienas dezodorantas nepanaikina. (Su pačiulėmis.)


Kvapas nelabai koks, bet jo išdžiuvus nelieka, kaip ir prakaito kvapo. Patinka, bet bandysiu kitą kart kokį kitą kvapą. (Apie bekvapį.)