2011 m. kovo 23 d.

Healthy Times sausi pusryčiai su obuoliais ir cinamonu


Praturtini geležimi, kalciu ir B grupės vitaminais. Be sojos, kviečių ir pieno produktų. Meškučių veidelių formos :) USDA sertifikuotas produktas. Jokiu nereikalingų priedų.

Iš atsiliepimų:
Skonis geras, nėra labai saldūs. Tik šiek tiek sprangūs, sausoki. Būtinai reikėtų užpilti pienu ar jogurtu. Nepasakyčiau, kad mano vaikui jie padarė didelį įspūdį :))

Nuoroda: http://www.iherb.com/Healthy-Times-Teddy-Puffs-Apple-Cinnamon-5-5-oz-156-g/27221?at=0

Aubrey Organics drėkinantis kremas normaliai odai


Su žalia arbata ir ginkmedžiu. Antioksidantais praturtintas drėkiklis saugo odą nuo saulės, užterštumo. Lėtina natūralaus senėjimo procesą. Atkuria odos švelnumą ir elastingumą.
Su SPF15 saulės filtru - Padimate O.
Iš atsiliepimų:
Jaučiasi, kad pagamintas iš žolių ir aliejų, toks ir kvapas žolinis-aliejaus (mėgstantiems natūralius kvapus patiks, mėgstantiems saldžius, stiprius - nepatiks). Konsistencija - klaiki, arba bėga vienas aliejus arba tirštas tirštas kremas, nepriklausomai nuo to, suplaki prieš tai ar ne. Tarpusavyje nesusimaišo.


Sakyčiau, kad jis tiktų ir sausesnei odai, nėra jis super lengvas, toks iš riebesnių. Kvapas neblogas, neerzinantis, švelnus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Moisturizing-Cream-Green-Tea-Ginkgo-Normal-Skin-3-4-fl-oz-118-ml/7569?at=0

Action Labs papildas atminčiai ir smegenų veiklai gerinti





Su ginkmedžiu ir azijine centele (gotu kola). Palaiko normalią smegenų veiklą ir apytaką.

Iš atsiliepimų:
Geriu trečią savaitę ir nenusivyliau. Labai gera sudėtis.

Badger Company miego balzamas vaikams


Tinka ir suaugusiems :) Padeda atsipalaiduoti ir lengviau užmigti. USDA sertifikuotas. 100 proc. natūralus. Su alyvuogių aliejumi ir eteriniais aliejais.

Iš atsiliepimų:
Badger esam ne vieną balzamą naudoję - visi patiko. Būtent šį dabar turim - kvapas malonus, lengvas, švelnus, o svarbiausia, kad atrodo veiksmingas (t. y. lengviau užmiegam su vyru, geriau/ramiau miegasi). Nors ir skirtas jis daugiau vaikams :)
Nuoroda: http://www.iherb.com/Badger-Company-Night-Night-Balm-2-oz-56-g/18404?at=0

Honeybee Gardens akių tušas



Be parabenų. Kondicionuoja, nesulipina blakstienų, nebyra. Nėra atsparus vandeniui, bet netepa drėgnoje aplinkoje ar sportuojant :)

Iš atsiliepimų:
Pabandžiau šį tušą, tai pirmas įspūdis - nė velnio jis nedažo. Du kartus užtepiau, bet vis tiek mažokai, mano akimis. Nekartosiu tikrai. Nėra jis skystas, normalus tirštas, bet padengia neryškiai. Užtepiau ir trečią sluoksnį vakar, trūūūūksta ryškumo ir apimties. Bet kai pabandžiau nuplauti, nusiplovė paprastai tiesiog vandeniu be jokių papildomų priemonių. Įdomu, kokia reakcija būtų perėjus per lietų? Jo pliusai: visiškai nedirgina akių, nesulipina blakstienų, lengvai nusiplauna.



Ką tik ir aš išbandžiau šį tušą ir nusivyliau... Nieko nedažo, o daug kartų tepant tepasi gabalais...


Beje, noriu pagirti šį tušą, nors prieš tai diskusijose jis buvo iškritikuotas. Gal labai ilgų, tankių ir ryškių blakstienų efekto jis ir nesuteikia, bet man patiko. Aš apskritai į darbą eidama ne visada dažausi blakstienas, tai galvojau, nereikia man čia kažin kokių tų blakstienų.  Tačiau vienu sykiu padažė labai gražiai, netrūko apimties. Be to, didelis pliusas - man jis nesitepa. Anksčiau net cheminiai tušai tepdavo vokus, o su šiuo ištraukiau visą dieną ir netepė.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Honeybee-Gardens-Truly-Natural-Mascara-Black-Magic-0-20-fl-oz-6-ml/25054?at=0

Enzymatic Therapy sirupas nuo kosulio su gebenėmis


Kaip Lietuvoje parduodamas Hedelix sirupas. Tinka vaikams nuo 2 m. Be alkoholio, nemigdo. Su gebenių lapų ekstraktu. Vartojamas lengvinti atsikosėjimą peršalus arba sergant lėtiniu bronchų uždegimu.

Iš atsiliepimų:
Man asmeniškai skonis nepatiko.



Mums jis nepadėjo, skonis vaikui skanus (sakė taip), bet sugėrėme butelį ir nieko, na, gal atkosėjo geriau.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Bronchial-Soothe-Ivy-Leaf-Syrup-formerly-Ivy-Calm-100-ml-3-4-fl-oz/2142?at=0

Desert Essence rankų ir kūno losjonas su kokosais


Su organiniu kokosų aliejumi. Drėkina odą, daro ją švelnią ir stangrią. Saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, veikia kaip antioksidantas.

Iš atsiliepimų:
Labai gerai susigeria ir drėkina odą, esu labai tuo patenkinta. Pakuotė didelė, kaina gera. Vienintelis minusas - man per stiprus kvapas... Kitą kartą imsiu visai bekvapį.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Organics-Body-Care-Coconut-Hand-and-Body-Lotion-8-fl-oz-237-ml/9702?at=0

Natural Factors papildas virškinimui gerinti


Šalina nevirškinimo simptomus (dujų kaupimąsi ir pilvo pūtimą). Nuramina virškinimo traktą ir gerina virškinimą.

Iš atsiliepimų:
Mama labai patenkinta šiuo papildu.

Patiko. Puikiai nuramino pilvo spazmus, pykinimą, pūtimą.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Natural-Factors-Soothe-Digest-90-Capsules/8408?at=0