2011 m. rugpjūčio 8 d.

Aubrey Organics jauninanti veido kaukė su žaliąja arbata ir žaliuoju moliu normaliai odai, 4 fl oz (118 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Green-Tea-Green-Clay-Rejuvenating-Mask-Normal-Skin-4-fl-oz-118-ml/8883?at=0

Iš atsiliepimų: Ypatingo poveikio nepastebėjau, gal po kaukės oda šiek tiek švelnesnė ir gaivesnė...

Aubrey Organics veido kaukė-šveitiklis su AHA vaisių rūgštimis ir abrikosais





Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Natural-AHA-Fruit-Acids-with-Apricot-Exfoliating-Mask-4-fl-oz-118-ml/14034?at=0

Tinka visiems odos tipams, natūralūs ingridientai, tinka veganams. Natūraliai išgautos vaisių rūgštys skatina ląstelių atsinaujinimą. Puiki pagalba papilkėjusiai, dehidratuotai odai.

Iš atsiliepimų: Pakuotė nepatogi, didesni abrikosų kauliukų gabaliukai nepratelpa pro dangtelio skylutę, tad tenka atsukti buteliuką. Šveičiančios dalys-abrikosų kauliukų gabaliukai gan stambūs, aštroki, tad ilgai veido nepašveisi. Kaukės poveikis man labai patinka, veido oda paminkštėja, atsigauna, įgauna skaistumo.. Žodžiu- naudojimo procesas nelabai patinka, bet poveikis nuostabus..


Ji tokia su smulkiom kauliukų dalelėm, tad veikia kaip pylingas, o kito poveikio dar ne visai pastebėjau, nes tik kartą naudojau.

Navitas Naturals, Anakardžių riešutai (Cashew Nuts), 16 oz (454 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cashew-Nuts-16-oz-454-g/8256?at=0

Iš atsiliepimų: Paruošti be terminio apdorojimo, nes paprastai šiuos riešutus išdžiovinti sunku, todėl juos apdoroja gan karšto oro srove, o šie padžiovintio lėtai ir vėsiau, todėl išlikę visos maistinės savybės, ypatingai skanu.

Dr. Bronner's Magic Soaps, bekvapis skystas muilas,18-in-1 Hemp Baby Mild Pure Castile Soap, Unscented, 8 fl oz (237ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Dr-Bronner-s-Magic-Soaps-18-in-1-Hemp-Baby-Mild-Pure-Castile-Soap-Unscented-8-fl-oz-237ml/6980?at=0

Bekvapis skystas muilas. Sertifikuotas.

Iš atsiliepimų: Kaip visada tobulas ir kaina veik perpus mažesnė nei pas mus įsigyti.

Nature's Answer, Butcher's Broom Root, 90 Veggie Caps

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Butcher-s-Broom-Root-90-Veggie-Caps/8094?at=0

Lietuvoje parduodamo Cyclo-3 Forte atitikmuo, tik ženkliai malonesnė kaina ir apčiuopiamai didesnis veikliosios medžiagos (Dygiųjų pelžiedžių šakniastiebių (Rusci rhizoma) ekstraktas) kiekis. O šis reikalas yra numeris vienas gydant, stiprinant, sutraukiant išsiplėtusias venų sieneles tiek kojose, tiek kituose uodeginiuose galuose, kurie būna ypač problematiški nėštumo metu ir pagimdžius.

Nature's Way, peruvinė pipirnė (Maca Root), 525 mg, 100 Capsules

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Maca-Root-525-mg-100-Capsules/2020?at=0

Peruvinė pipirnė, dar vadinama maca, maka (Lepidium meyenii) - bastutinių (Brassicaceae) šeimos, pipirnės (Lepidium) genties augalas, kilęs iš Bolivijos bei Peru Andų regiono, kur beveik 2000 metų jis auginamas maistui ir kaip vaistinis augalas.

Dydžiu, proporcijomis ir augimu panašus į ridiką.
Peruvinės pipirnės šaknys labai maistingos, prilyginamos ryžiams ar kviečiams: 60 % angliavandenių, 10 % baltymų, 8,5 % dietinių skaidulų, 2,2 % riebalų; turi daug pagrindinių mineralinių medžiagų - seleno, kalcio, magnio, geležies, sočiųjų rūgščių.
Dėl šių savybių peruvinė pipirnė pastaruoju metu naudojama maisto papildų gamyboje dėl panašaus poveikio kaip ir anaboliniai steroidai. Nedideli tyrimai parodė, kad peruvinės pipirnės ekstraktai padidina vyrų seksualinį potraukį bei pagerina spermos kokybę, kita vertus kol kas nėra atlikta tyrimų, parodančių, ar padeda vyrams su seksualinių funkcijų sutrikimais ar nevaisingumu, taip pat remiantis ikišioliniais tyrimais, maca neįtakoja žmonių lytinių hormonų kiekio.
Peruvinėje pipirnėje yra gliukozinolatų, kurių perteklinis vartojimas esant jodo trūkumui, gali sukelti strumą, nors nėra aišku, ar macos vartojimas gali įtakoti strumos atsiradimą.

Iš atsiliepimų: Nenoriu prisikarksėt, bet šiaip tai čia augaliukas-bomba. Gėriau intensyviai, taip kaip parašyta, tris kartus per dieną. Energijos darbams užtenka iki vidurnakčio, puikus afrodiziakas (kas man nelabai patinka, nes sapnuojasi visokios nepadorybės...), bet svarbiausias dalykas — reguliuoja hormonus. Padariau pertrauką, dabar vėl geriu ir tikiuos, kad sureguliuos mano ciklą. Labai tikiuos, nes žiūriu, kad ir sirgimas daug lengvesnis, anksčiau skaudėdavo visur, kur įmanoma tomis dienomis. O va šį kartą ganėtinai lengvai praėjo...

Himalaya Herbal Healthcare, Organique, dantų pasta, Neem · Pomegranate, Fluoride Free, 5.29 oz (150 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Himalaya-Herbal-Healthcare-Organique-Toothpaste-Neem-Pomegranate-Fluoride-Free-5-29-oz-150-g/23488?at=0

Iš atsiliepimų: Nepatiko, daugiau nebekartosiu, skonis kaip kokių padangų man.

Eco-Dent minkštas dantų šepetukas, Terradent Med5, Adult 31 Soft, 1 Toothbrush, 1 Spare Brush Head

Nuoroda: http://www.iherb.com/Eco-Dent-Terradent-Med5-Adult-31-Soft-1-Toothbrush-1-Spare-Brush-Head/12117?at=0

Iš atsiliepimų: Vyras naudoja, bet nesiskundžia, jam minkšti patinka, šitas sakė irgi geras.

Normalus paprastas šepetėlis, patogu nes keičiamos galvutės.

Eco-Dent, GentleFloss, dantų siūlas, Mint, 40 Yds (36.57 m)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Eco-Dent-GentleFloss-Mint-40-Yds-36-57-m/36782?at=0

Padengtas vegan vašku, impregnuotas natūraliu mentoliu ir anetoliu, citrinų, pipirmėčių, apelsinų, anyžių, bergamotės, baziliko, levandos, rozmarino ir rožių aliejais.

Iš atsiliepimų: Patiko, smagus.

Naturally It's Clean Kitchen Cleaner, virtuvės valiklis, 16 fl oz (473 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Naturally-It-s-Clean-Kitchen-Cleaner-16-fl-oz-473-ml/26516?at=0

Saugiai valo riebaluotus orkaičių paviršius, granito, nerūdijančio plieno paviršius, stalviršius, plautuves, kitus virtuvės prietaisus ir plyteles.

Iš atsiliepimų: Valau stalviršius, tai nieko įpatingo nepastebėjau, valo neblogai, riebalą atrodo irgi nuima. 

Out of Africa, Mini difuzorius patalpoms kvepinti, jazminų kvapo, 1.02 fl oz (30 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Out-of-Africa-Mini-Fragrance-Diffuser-Jasmine-1-02-fl-oz-30-ml/28846?at=0

Kvapas patalpoms: namams, biurui ir kt.

Iš atsiliepimų: Kiekis nedidelis, bet gražiai atrodo, kvapas geras, tik nepasklinda po visus namus, kvepia tik tam kampe, kuriam pastatytas.
Aš turiu citrusų kvapo, vonios kambaryje kvapas jaučiasi, bet pvz svetainėje, kur didelė patalpa, kvapas jaučiasi, tik šalia atsistojus. Šiaip kvapas malonus ir ilgokai pas mane stovi, tik aš ta 100 ml padalinus i 2 buteliukus, tai gal greičiau garuoja.

Mrs. Meyers Clean Day, skystas indų ploviklis, Geranium Scent, 16 fl oz (473 ml)

 Nuoroda: http://www.iherb.com/Mrs-Meyers-Clean-Day-Liquid-Dish-Soap-Geranium-Scent-16-fl-oz-473-ml/26686?at=0

Iš atsiliepimų: Šiaip kvapas geras, plauna irgi gerai, tik susimąsčiau ar tikrai ekologiškas, nes sudėtyje yra ethanoldiglycinate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, citric acid.

Nature's Bounty, Extra Strength Probiotic Acidophilus with Pectin, 100 Capsules

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Bounty-Extra-Strength-Probiotic-Acidophilus-with-Pectin-100-Capsules/32280?at=0

Acidophilus yra geroji bakterija randama maisto produktuose, tokiuose kaip jogurtas. Probiotikas Acidophilus skatina žarnyno mikrofloros pusiausvyrą bei sveiką žarnyno sistemos veikimą. Žarnyno mikrofloros pusiausvyros sutrikimas gali sukelti virškinimo pažeidimų, tokių kaip vidurių užkietėjimas, dujų ir pilvo pūtimas.

Iš atsiliepimų: Sūnui gan greitai susitvarkė pilvas, o tai gėrė didžiules dozes Amoxsicilino ir Klacido kai nustatė turintį Helicobacter pylori.

Logona Naturkosmetik, Age Energy šampūnas, Organic Caffeine & Goji Berry, 8.5 fl oz (250 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Logona-Naturkosmetik-Age-Energy-Shampoo-Organic-Caffeine-Goji-Berry-8-5-fl-oz-250-ml/37230?at=0

Norite plaukų apimties ir gyvybingumo? Šis šampūnas buvo specialiai sukurtas ploniems plaukams. Švelniai valo, su kofeinu, turiningas mineralų, su organinėmis Goji uogomis, ginkgo, bambuku.
 

Be sintetinių konservantų, kvepalų arba spalvų.
Sertifikuotas.

Iš atsiliepimų: Turėjau šį šampūną, bet labai nepatiko, nes sunkiai putojo ir labai sausino plaukus. Daugiau jokio poveikio nepastebėjau, nes tik kelis kartus ploviau su juo plaukus. Stovėjo ilgiausiai, kol galų gale išmečiau taip ir nesunaudojus.

Country Life, Gluten Free, Magnesium Potassium Aspartate, 180 Tablets

Nuoroda: http://www.iherb.com/Country-Life-Magnesium-Potassium-Aspartate-180-Tablets/1704?at=0

Kalio ir magnio derinio maisto papildas.

 Iš atsiliepimų:
Mama ir aš vartojam šituos. Man jis padeda kai jau jaučiu, kad pradeda traukt mėšlungis.

Nežinau, kiek jis turi tų blogybių, bet poveikis superinis

Mill Creek 99% alavijų gelis


Minkština ir drėkina sausą, suskirdusią odą, greitai įsigeria. Nuramina odos sudirgimą, padeda nuo vabzdžių įkandimų ir saulės nudegimų. Bekvapis. Sudėtyje yra agurkų ekstrakto, kuris tonizuoja odą, suteikia jai šviežumo ir minkštumo. Puikus balzamas po skutimosi tiek vyrams, tiek moterims.
Pastaba: sudėtyje yra "blogų" ingredientų.

Iš atsiliepimų:
Šitas kremas-alijošiaus gelis super. Gaila, kad anksčiau jo neturėjau. Vasarą jis idealus variantas, nes nei jokio riebumo, nei blizgesio nepalieka, tikrai neužkimš porų, jokio įkyraus kvapo nėra. Didelis pliusas jam.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Mill-Creek-99-Aloe-Vera-Gel-4-fl-oz-118-ml/6593?at=0