2011 m. rugpjūčio 8 d.

Aubrey Organics veido kaukė-šveitiklis su AHA vaisių rūgštimis ir abrikosais





Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Natural-AHA-Fruit-Acids-with-Apricot-Exfoliating-Mask-4-fl-oz-118-ml/14034?at=0

Tinka visiems odos tipams, natūralūs ingridientai, tinka veganams. Natūraliai išgautos vaisių rūgštys skatina ląstelių atsinaujinimą. Puiki pagalba papilkėjusiai, dehidratuotai odai.

Iš atsiliepimų: Pakuotė nepatogi, didesni abrikosų kauliukų gabaliukai nepratelpa pro dangtelio skylutę, tad tenka atsukti buteliuką. Šveičiančios dalys-abrikosų kauliukų gabaliukai gan stambūs, aštroki, tad ilgai veido nepašveisi. Kaukės poveikis man labai patinka, veido oda paminkštėja, atsigauna, įgauna skaistumo.. Žodžiu- naudojimo procesas nelabai patinka, bet poveikis nuostabus..


Ji tokia su smulkiom kauliukų dalelėm, tad veikia kaip pylingas, o kito poveikio dar ne visai pastebėjau, nes tik kartą naudojau.

1 komentaras:

  1. Ši kaukė odą gerai veikia. Užsitepus pakaitina, atrodo kaip koks prakaitas išmuša, kaip koks pirties efektas, po jos oda švelni, pamaitinta. Deja, praktiškai neturiu patirties su kitomis kaukėmis ir negaliu palyginti, ar ir su pigesnėmis būtų panašus efektas, ar tikrai verta ji savo pinigų.

    AtsakytiPanaikinti