2011 m. kovo 22 d.

Diva International Diva Cup menstruacinė taurelė



DivaCup yra nesugeriamoji menstruacinė taurelė, kuri paprastai ir patikimai surenka mėnesinių kraują. Kadangi yra minkšta ir lygi, tinkamai įdėta ji visiškai nejuntama ir nepraleidžia skysčio.
DivaCup taurelė yra be latekso, gaminama iš aukščiausios kokybės silikono, kuris naudojamas medicinoje jau daugiau nei 50 metų. Tai ne tas pats silikonas, kuris naudojamas krūtų implantų gamyboje.
DivaCup yra švariausias ir patogiausias moterų apsaugos būdas mėnesinių metu. Nereikia liesti išskyrų. Ji laikosi makšties apatinėje dalyje, ne šalia gimdos kaklelio, todėl lengvai išimama. Jokios nešvaros!
DivaCup gali būti nekeičiama iki 12 valandų, o išpylus yra praplaunama ir vėl įdedama sekančioms 12 valandų. Ji gali būti naudojama lengvam ir vidutiniam kraujavimui, arba išpilama dažniau esant gausesnėms mėnesinėms. Puikiai tinkama ir nakčiai.
DivaCup ištirtos ir patentuotos savybės suteikia jai patogumo ir užtikrina paprastą bei patikimą naudojimą. Puikiai tinka keliaujant, bėgiojant, važiuojant dviračiu, kopiant į kalnus, šokant, stovyklaujant, plaukiojant, nardant, užsiimant joga, ekstremaliu sportu ir t.t.
· Be latekso, plastiko, BPA*;
· Be dažų, spalvų ir priedų;
· Patogi ir patikima;
· Švaru, patogu ir paprasta naudoti;
· Keičiama kas 12 valandų.

Modelis 1: skirtas jaunesnėms nei 30 metų negimdžiusioms moterims arba kurioms nebuvo atliktas Cezario pjūvis.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Diva-International-The-Diva-Cup-Menstrual-Cup-Model-1-Under-30-Years-Single-Cup/11954?at=0

Modelis 2: skirtas vyresnėms nei 30 metų moterims ir (arba) moterims, kurios yra gimdžiusios arba kurioms buvo atliktas Cezario pjūvis.

DivaCup prausiklis, kuris tinka ir taurelei plauti:
http://www.iherb.com/Diva-International-The-Diva-Wash-6-fl-oz-177-ml/13557?at=0

Iš atsiliepimų:
Nu brač, su ta taurele, tai nžn . Lyg ir patrumpinau tą silikoninį galiuką, bet vistiek jo rėmimasis diskomfortą kelia. Pabandžiau kartą ir padėjau, o norėčiau naudot. norėčiau jį visai išsitraukt kaip nors, o gal įsidėt nemoku.

Jei nepatogu įsidėti galima nukirpt iki pat pagrindo, man kai netrukdo kojelė, tai aš ir netrumpinu. Nenumeskit į šoną, viskas ateina su laiku ir patirtim, kai prisijaukinsit šį daiktą pamatysit, tikrai lengviau gyvent. O šiaip man rodos reikia tik atsipalaiduot ir drąsiais judesiais ją dėtis ir išsiiminėt, tada nebūna nei sudėtinga, nei nepatogu.


Nehigieniška toms, kas nesat bandę, čiupinėję. Kol nepabandai viskas labai keistai ir bjauriai atrodo, ko iš tikrųjų nėra, švariau ir būt negali, nebūtina kaip po paketų kaskart bėgt maudytis. Prabėga savaitė ir net nepajaučiu, kad buvo mano dienos, ko nepasakyčiau apie košmarą su paketais, net miegot ramiai negalėdavau, o ką jau šnekėt apie nuolatinį bėgimą i tualetą keistis ir žiūrėt ar kelnės tvarko ...
Bandžiau ir su anijonų juostele, deja... šuto uodega, niežėjo ir su jais, net ir jų naudojimo metu kankino pienliges. Įkalbinau kelias drauges išbandyt - ir jos džiaugiasi šiuo atradimu.

7 komentarai:

  1. Naudoju gan ilgai, iki šiol negaliu atsidžiaugt, labai patogu, nėra jokio diskomforto, švaru, sausa, ekologiška, ir svarbu, labai sveika, nes nesidaugina jokios bakterijos kaip įklotose, ir nesausina gleivine, kaip tamponai, rekomenduoju kiekvienai

    AtsakytiPanaikinti
  2. super super super, XXI a. produktas nr. 1. iš viso - pats geriausias produktas įsigytas per visą gyvenimą. rekomenduoju kiekvienai!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. nerealu ir tuo viskas pasakyta :) pagaliau galim gyvent kaip tikros moterys, be jokių tų "dienų", nes jos tampa kaip visos :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nezinau kiek menesiu reikejo bet susidraugavau,ir jau dabar nebesidedu taureles ir kartu paketo :)))uztenka iklotu,nes daznai neprisipildzius prateke,bet ir tai tik po kokiu 3 val.dziaugiuosi,aisku laiko uzima daugiau susitvarkant bet nekeisiu i nieka :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. JJEEEEEE, ryžausi pirkti, paskaičius Jūsų atsiliepimų. Ir dar draugė padrąsino. Na man, tai kažkas super, tikrai. Asmeniškai aš jo viduje nejaučiu visiškai, KAIP IR nejaučiu tų prakeiktų dienų. Esu labai labai laiminga, kad ryžausi.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai džiaugiuosi šiuo pirkiniu.Nebenaudoju jokių paketų ir tamponų.Įsidėjau iš pirmo karto.Net pamirštu,kad sergu:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Naudoju jau senai ir niekada nebegrįšiu atgal. Super nieko nejaučiu, galiu laisvai judėti, per tas dienas nuo paketų išberdavo, niežtėdavo, pienligė kamuodavo, dabar jokių panašių bėdų nebėra. Lengvai įsidedu greitai išsiimu.

    AtsakytiPanaikinti