2011 m. kovo 22 d.

Herbatint plaukų dažai


Be amoniako ir parabenų. Jokio kvapo ir mažiau peroksido. Su alijošiumi, 100 proc. nudažo žilus plaukus.
Daugiau apie šiuos dažus lietuviškai: http://www.zoliunamai.lt/produktai?page=shop.browse&category_id=90.


Iš atsiliepimų:
Pagaliau išbandžiau šiuos plaukų dažus. Ėmiau brown spalvą, na, ir likau patenkinta. Prieš tai dažiau su ekologiškais Naturigin, pirkau LT, irgi ruda spalva, tai gavosi su geltonu atspalviu. Bijojau, kad ir su šiais nieko panašaus nebūtų, bet gavosi tikrai graži tamsi spalva, pirksiu dar.


Plauku dažai jau užsakomi kelintą kartą. Labiausiai džiaugiuosi, kad nudažo žilus plaukus, aš turiu ne tiek ir daug dar jų, bet mama – pakankamai. Spalva išlieka pakankamai ilgai, dažant neerzina odos, nesausina plaukų, bei nėra baisaus amoniako kvapo. Na o spalva- skonio reikalas, sunku ka ir komentuot, tik tiek, kad man gaunasi tamsiau nei noriu, tad bandysiu šviesesnius atspalvius.


Kol kas išbandžiau tik ant vidinės sruogelės, tai buvo graži tamsiai ruda, gal tokia vos vos su kaštoniniu atspalviu. Bet, aišku, kol visų nenusidažiau, nežinau, ar tikrai žilus dažo.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Herbatint-Antica-Herbavita

5 komentarai:

  1. Dažiausi dark golden blonde. Patiko, rezultatas nesiskiria nuo Lorealio Excell'10. Spalva laikosi gerai, blondiniška nepavadinsi, turi varinio atspalvio vos vos.
    Nepatiko, kad labai kieti buteliukai. Ir nepermatomi - jei nori pasilikti antram kartui, sunku padalinti per puse. Papildomai pirkau tokio kondicionieriaus, kaip šitam rinkinuke, butelį, tai irgi neįmanoma išspausti, tenka iškratyti.
    Nepaisant to, užsisakinėsiu toliau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. nera paprasciau pasidalinti,reikia paskaityt instrukcijoj parasyta vienam kamstelyje kiek telpa dazu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. tiesa zilus tikrai nudazo,as ju turiu nedaug,bet dazau juodai,tai jau pastebeciau tikrai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai patiko dazai.. daziau 2N numeriuku,kadangi dazydavau tamsiai rudai, tai tokia spalva ir gavau. Ataugusius ir zilus plaukus nudaze gerai. Plaukai atsigavo, blizga. Ziuresiu kiek laiko laikysis

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nesąmonė dažai,dažiau 7 nr,gavosi žalsvi,ir žilų gerai nenudažė,buvau šviesiai ruda, ne nepatiko

    AtsakytiPanaikinti