2011 m. rugsėjo 3 d.

Disney, vitaminų ir mineralų papildas vaikams, 60 Žuviuko "Nemo" guminukų

Nuoroda: http://www.iherb.com/Disney-Finding-Nemo-Gummies-Children-s-Multiple-Vitamin-and-Mineral-Supplement-60-Gummies/33733?at=0
Vitaminų ir mineralų papildas vaikams nuo 2 metų amžiaus. Puikus skonis, be dirbtinių saldiklių ir skonio stipriklių. Natūralios kvapiosios medžiagos ir spalvos. Guminukai 3 skonių pagal figurėles - vynuogių, apelsinų ir vyšnių.  Suteikia būtinų vitaminų ir mineralų, kurie reikalingi vaiko sveikam augimui ir vystymuisi.
Sudėtyje yra vitamino A, akių sveikatai, energijos ir vitaminų C ir D imuninės sistemos gerai funkcijai palaikyti, B grupės vitaminų. Vitaminas D taip pat palaiko stiprius kaulus ir dantis. Yra 11 vitaminų ir mineralų. Pagaminta JAV. 
Naudoti:
Suaugusiems ir vaikams nuo 2 metų amžiaus ir vyresni, kramtyti po 2 guminukus kasdien.

Iš atsiliepimų: Duodu dukrytei 2 metų, guminukai saldūs valgom po 2 į dieną. Visokių žuvyčių figūrėlės, bet mažajai dar nesvarbu kas ten pavaizduota svarbiausia kad valgo ir prašo dar. Guminukai minkšti, viršus kažkuo pabarstytas baltais saldžiais kaip cukrus (bet ten ne cukrus). Mažoji valgo tą vieną guminuką per kelis kartus kasdama, nes jis nėra labai mažas, kad visą iškarto įsidėjusi sukramtytu.

1 komentaras: