2011 m. kovo 28 d.

Aubrey Organics Lumessence jauninamasis paakių kremas su alfa lipoine rūgštimi (15 ml)



http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Lumessence-Rejuvenating-Eye-Creme-with-Liposomes-0-5-fl-oz-15-ml/7561?at=0

Kremas susilpnina senėjimo ženklus, stangrina ir skaistiną paakių odą. Grynas, greitai susigeriantis. Tinka ir dienai, ir nakčiai. Veiklieji augalai:
- avižų baltymai. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad tepant du kartus per dieną avižų baltymai sumažina smulkių raukšlių matomumą 34 %, gilių - 57 %,
- sojos pagrindo liposomos atneša ant odos drėgmę ir maistines medžiagas,
- natrio hialuronatas (hialurono rūgšties druska) sulaiko drėgmę ( iki 1000 kartų savo svorio).
Sumažina pajuodusių paakių vaizdą ir išlaiko paakių odą drėgną iki 8 valandų.

3 komentarai:

  1. Gavau mėginuką, jis toks skystokas, labai skalsus, mėginuko užteks turbūt kokiai savaitei :) Pradžioje toks įdomus pasirodė, bet kuo toliau vartoju, tuo labiau patinka, paakiai tokie šviesūs pasidarė, na kažkaip rodos, kad net akys švyti :) Žodžiu, užsisakiau jau pilną pakuotę.
    Iki šiol esu bandžiusi tik visokius su "gėriais" kremus, tai jei netyčia pakliūdavo į akį, tai perštėdavo labai, o dabar specialiai neatsargi buvau ir nieko.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man šis kremas buvo nekoks. Jis skystas, gal ir nedaug tereikia, bet makiažą po to sunku tepti, subėga viskas. Lipnumas jaučiasi, sunkiai susigeria.

    AtsakytiPanaikinti
  3. gavau meginuka, skystos konsistencijos, lipina truputi, bet tuo paciu ir padrekina neblogai. bet manau nepirkciau pilnos pakuotes.

    AtsakytiPanaikinti