2011 m. kovo 28 d.

Stipriai plaunantis žaliosios arbatos šampūnas (325 ml), Aubrey Organics

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Clarifying-Shampoo-Green-Tea-11-fl-oz-325-ml/7548?at=0

Žaliosios arbatos stipriai plaunantis šampūnas. Rekomenduojamas riebiems plaukams. Iš 100% natūralių medžiagų: be parabenų, naftos chemijos produktų ir SLS.
Pagrindiniai veiklieji augalai:
- ekologiška žalioji arbata ir dilgėlės maitina, saugo ir tonizuoja galvos odą.
- ekologiškas alavijas drėkina;
- migdolų baltymai sustiprina plaukų skaidulas, padidina plaukų tūrį ir paklusnumą.

Tai švelnus, bet labai gerai plaunantis šampūnas, kuriuo antrą kartą muilinti nereikia. Gerai išsiskalauja ir sutrumpina džiovinimo laiką. Plaukai tampa žvilgantys, elastinngi ir purūs. Tinka ir neriebiems, bet sunkiau išplaunamiems (storiems, tankiems) plaukams.

Iš atsiliepimų: plaunu juo pakaitom su kokiu nors kitu turimu šampūnu, kad per daug plaukų neišsisausinčiau, nes vis tik jis riebiem plaukam, o mano normalūs, tik šaknys riebokos. Reikia jo labai nedaug, nepalyginsi su kitais AO šampūnais, labai skalsus, plaukai minkšti, nenaudoju po jo balsamo.

2 komentarai:

  1. Gana skystos tekstūros, bent man kvepia maloniai žolėmis, gerai putoja, naudoju dar neilgai, kol kas patinka.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šis šampūnas pirmasis, kuris gerai išplovė mano plaukus, ko nepadarė kiti ekologiški šampūnai.Pakanka vieno muilinimo kokosų aliejaus išplovimui.Po jo plaukai lieka purūs,lengvi, bet po poros dienų jie vėl būna riebaluoti, kadangi mano plaukai riebūs.Pati šampūno konsistencija keista:riebi ir skysta, todėl jo sunaudojama daugiau.Sušlapinus vandeniu,gerai putoja.Galbūt ateityje pakartosiu, bet vis dar ieškau idealaus.

    AtsakytiPanaikinti