2011 m. balandžio 3 d.

Aubrey Organics purškiamas mineralinis vanduo su žolelėmis


100 proc. natūralus produktas. Purškiamas karbonizuotas mineralinis vanduo su žolelėmis, alaviju ir vitaminais drėkina ir gaivina odą. Ypač naudingas sausose patalpose ir sportuojant.
Papurškite veidą prieš tepant drėkinamąjį kremą - jis geriau įsigers.
Prieš naudodami gerai suplakite. Laikykite ištiesta ranka, užsimerkite ir apipurškite veidą bei kaklą.
Turėkite vieną buteliuką su savimi rankinėje, sporto treniruotėje, o kitą namie šaldytuve.

Iš atsiliepimų:
Labai prie jo prisirišau. Mano oda riebi ir ne visi kremai tinka, ypač prieš tepant kokį skystą makiažo pagrindą (antrą dienos pusę jau veidas blizga). Tai va su tokiu purškikliu dažnai drėkinu, pavyzdžiui, nusiprausus veidą vakare, kad neapkraut odos prieš miegą kremais. O idealiausias prieš darant makiažą: papurškiu, ir kai jau šiek tiek pradžiūna veidas, tepu skystą makiažo pagrindą su spalva.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Sparkling-Mineral-Water-Herbal-Complexion-Mist-4-fl-oz-118-ml/12605?at=0

1 komentaras:

  1. As megeja hidrolatus purksti ant veido labai gausiai,tai vakar sito papurskiau daug,ir nusedo nemazai laseliu ant akiu ir pateko i viena aki,labai grauzti pradejo (nesistebiu,nes sudety ir vit c yra). Kas nepatiko,kad labai placiai purskia,tai turiu plaukus apsidengti ranksluosiu,nemegstu kai jie susidrekina :) O siaip visumoj man patinka labiau uz iprasta hidrolata,geriau drekina veida,netempia odos,po to galiu nieko netepti.

    AtsakytiPanaikinti