2011 m. balandžio 15 d.

Stiprinamasis BGA proteinų kondicionierius (118 ml), Aubrey Organics

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-BGA-Protein-Strengthening-Cream-Rinse-Oily-Thin-Damaged-11-fl-oz-325-ml/10609?at=0BGA - plaukus stiprinantis mėlynai žalių jūros dumblių proteinų kondicionierius -skalavimo skystis. Turtingas baltymais, amino rūgštimis ir kitomis maistingomis medžiagomis, gerai drėkinantis. Rekomenduojamas riebiems pažeistiems plaukams. Iš 100% natūralių medžiagų. Be parabenų, be naftos chemijos produktų. Pagrindiniai veiklieji augalai:
- ekologiški mėlynai žali jūros dumbliai stiprina plaukus ir tonizuoja galvos odą;
- tikrasis margainis ekstraktas ir ekologiškas alavijas ramina ir saugo.
Padeda atkurti pažeistus ir sustiprinti plonus plaukus, saugo nuo lūžinėjimo, kondicionuoja ir drėkina.

Iš atsiliepimų: man nepatinka to kremo kvapas, kažkoks nemalonus,nors plaukai po jo palieka švelnūs. Dėl kvapo nepirkčiau antrą kartą.

2 komentarai:

  1. Balzamas BGA tuo tarpu toks riebokas, bet palyginus GPB balzamu yra skystenis (vos ne kaip šampūnas), nežinau, man gal GPB balzamas labiau prie širdies. Plaukas kiek apsunkęs nuo jo, palengvina šukavimą, bet ne taip kaip balzamai su visais gėriais.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skystas kaip šampūnas, gal net skystenis, nežinau kaip jo normaliai ant plaukų galų uždėti, užsivarau ant visos galvos, tada išsklaidau visur, tada šaknys greit riebaluojasi, nu bet kaip skysto daikto tik ant galų užtepti? Balzamas turi būti tirštas, o ne skystas, nepirksiu tokio daugiau, nepatiko.

    AtsakytiPanaikinti