2012 m. lapkričio 9 d.

Harney & Sons arbatos



http://www.iherb.com/Harney-Sons

Ši amerikiečių arbatos kompanija gamina aukštos kokybės arbatą. Iherb'e siūloma įvairių rūšių birios ir supakuotos į šilkinius maišelius. Puikiai tiks dovanoms, nes parduodama dailiose metalinėse dėžutėse. Yra ir tradicinės arbatos pakeliais.

Populiariausios arbatos:
Biri juoda cinamoninė (su prieskoniais)
Sudėtis: juodos arbatos mišinys, saldieji gvazdikėliai, apelsinų žievelės, maltas cinamonas, natūralios ir dirbtinės cinamono aromatinės medžiagos.

Paryžiaus arbata
Sudėtis: juodos arbatos mišinys, natūralios ir dirbtinės vanilės, vaisių ir citrusų aromatinės medžiagos.

Afrikos ruduo
Raudonoji arbata su apelsinų žievelėmis, spanguolių ir apelsinų aromatinėmis medžiagomis.

2 komentarai:

  1. Cinamoninė ne biri populiariausia, o maišeliuose, šita: http://www.iherb.com/Harney-Sons-Hot-Cinnamon-Sunset-20-Tea-Sachets-1-4-oz-40-g/42721

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ant dėžutės rašo, koks arbatos stiprumas ir kiek rekomenduojama laiko plikyti.

    "Chocolate mint" yra lengva su stipriu aromatu. Stiprumas 1 balas iš 5. Aromatas 5 balai iš 5. Man, tiesą pasakius, mėta smarkiai jaučiasi, o šokolado aš nejaučiu. Bet man patinka, kad ji tokia lengva, nes šiaip jau aš nesu juodų arbatų mėgėja vien dėl jų stiprumo ir kartumo.

    "Hot cinnamon sunset" abejingų nepalieka... Ypatingai išraiškingo skonio arbata su stipriai išreikštu cinamono aromatu. Saldi, todėl saldinti nebereikia. Šilkiniuose maišeliuose, labai tinka dovanojimui.

    "Genmaicha" - žalioji arbata. Iki tol apie tokią nebuvau girdėjusi... Su skrudintų rudų ryžių gabalėliais. Labai įdomaus švelnaus salsvoko skonio su žolės poskoniu (dėl žalios arbatos lapelių). Kažkada buvo geriama neturtingų japonų (dėl to buvo įmaišoma ryžių). Dabar ja mėgaujasi visas pasaulis.

    AtsakytiPanaikinti