2011 m. birželio 20 d.

Weleda rozmarinų aliejus plaukams


Sausų, lūžinėjančių plaukų priežiūrai.
Giliai kondicionuoja plaukus, su rozmarinais, žemės riešutų aliejumi, dobilų žiedų bei varnalėšų šaknų ekstraktais.
Atgaivina išsausėjusią galvos odą, o lūžinėjantys plaukai tampa minkšti ir lankstūs. Šis aliejus padės atkurti galvos odos funkcijų pusiausvyrą ir pagelbės nuo pleiskanų atsiradimo. Kai jūsų plaukai ypač varginami nepalankių aplinkos sąlygų, aliejus veiks kaip patikima apsauga.
Naudojimas: Nedidelį kiekį aliejaus plaukams pirštų galiukais masažuodami įtrinkite į plaukus (pvz. prieš plaunant galvą). Jei plaukai sausi, nušiurę, atskiras plaukų sruogeles perbraukite aliejumi suteptais pirštų galiukais. Galite naudoti ir aliejumi suvilgytas medines šukas. Jei galvos oda labai sausa, lengvai įtrinkite aliejų į galvos odą (geriausia tuomet,kai ji dar drėgna po galvos plovimo).
Apsauga vasarą: Karštas vasaros oras ir maudynės vargina plaukus. Baseinuose naudojamos cheminės medžiagos ar sūrus jūros vanduo juos graužia ir dirgina galvos odą. Sudarydamas apsauginę plėvelę Weleda aliejus plaukams padeda išvengti žalingo aplinkos poveikio.
Chna dažytiems plaukams: jei dažote plaukus natūralia medžiaga - chna, keletas lašų plaukų aliejaus palengvins dažymą ir rezultatas bus geresnis. Augalų tyrė taps vientisesnė ir lengviau tepsis ant plaukų, o jūsų plaukai bus minkšti ir žvilgantys.

Iš atsiliepimų:
Stiprinu plaukus dabar šiuo, tik reikia vos kelių lašelių, nes jei daugiau - riebalina, dar drėgnus plaukus, t.y. jų šaknis įtrinu šiuo rozmarinų aliejumi.


Naudojam kartu su vyru, kartais išsitepu nakčiai - dalykas superinis, vyrui pleiskanas nuima, man plaukai lieka stebuklingai žvilgantys ir visokie kitokie nuostabūs

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Rosemary-Hair-Oil-1-7-fl-oz-50-ml/8329?at=0

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą