2011 m. rugpjūčio 20 d.

Doctor's Best, hialurono rūgštis, chondroitino sulfatas, 60 kapsulių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Chondroitin-Sulfate-60-Capsules/4457?at=0
Maisto papildas:
Palaiko sveikus sąnarius, palaiko jaunatvišką odą, 100 mg hialurono rūgšties 2 kapsulėse. BioCell Kolagenas yra gaunama iš viščiukų krūtinkaulio kremzlių ir mažos molekulinės masės hialurono rūgšties. Tai 10% hialurono rūgšties, chondroitino sulfatas 20% ir 60% II  kolagenas. Hialurono rūgštis ir kolagenas gyvybiškai svarbūs konstrukciniai elementai atsakingi už odos drėgmę ir elastingumą. II BioCell Kolagenas yra pagrindinės sudedamosios dalys, kurios gali padėti palaikyti sveiką odą ir sąnarių funkciją.

Iš atsiliepimų: Pirkau ir jau geriu šitą. Jis su geru kiekiu collageno, kurio taip pat su amžiumi gamyba organizme sumažėja. Geriu dar tik savaitę, tai dar komentuoti anksti. Ir ne taip jau daug ir raukšlių turiu. Geriu kad neišlyginti raukšles (nemanau, kad tai aplamai įmanoma), bet, kad sustabdyti jų atsiradimą. t.y. aš linkusi kovoti ne su pasėkmėmis.

2 komentarai:

  1. Po 2 savaičių naudojimo, galiu drąsiai sakyti, kad sumažėjo odos sausumas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. oda tikrai jaučiasi, kad labiau padrėkinta, tik man tas dvi kapsules kažkaip buvo šlykštu nuryti, nes sutampydavo, todėl pasirinkau kitos firmos http://www.iherb.com/Source-Naturals-Hyaluronic-Acid-100-mg-30-Tablets/4308?at=0 šitų reikia gerti tik viena tabletę ir nesijaučia to šlykštaus prieskonio

    AtsakytiPanaikinti