2011 m. rugpjūčio 20 d.

Rainbow Light, 7 dienų valymo programa, 3 dalių programa

Nuoroda: http://www.iherb.com/Rainbow-Light-ThinBerry-Diet-Cleanse-7-Day-System-3-Part-Program/18191?at=0
 7dienų valymo programa, pašalina toksinus.


1 žingsnis: Dieta
Kontroliuoja apetitą, suteikia energijos be kofeino, yra žaliosios arbatos ekstrakto ir artišokų. Jokių šalutinių poveikių, tokių kaip nerimas, miego sutrikimas arba skrandžio sutrikimas.


Žingsnis 2: VaisiaiVaisiai, sėklos ir daigai, fermentų ir probiotikų.

Žingsnis 3: PM išvalyti
Valo kepenis, padeda virškinimui, pagerina odos būklę.

Naudojimas: 
1.dieta : po vieną tabletę prieš 30 minučių pietums ir vakarienei.
2. Vaisiai: mišinį sumaišykite su vandeniu ar sultimis ir išgerti 30 minučių prieš valgį, kartą per dieną. Vėliau išgerti 6-8 stiklinės vandens (jei norite pridėti šiek tiek citrinos).
3. išvalyti : 3 kapsules po vakarienės, už papildomą valymo paramą, 1-2 po pusryčių. Negalima naudoti daugiau nei 2 savaites iš eilės.

Iš atsiliepimų: galvojau padaryt pertraukėlę nuo visokių vitaminų ir papildų naudojimų, išsivalyt prieš rudenį, o jau tada vėl stiprintis vitaminais.Deja deja, nelemta man išsivalyt organizmo šiuo dalyku - išgėriau vieną tabletę, kur skirta 30min prieš valgį, tuomet išgėriau miltelius (labai sunkiai tirpo, liko su gumuliukais) ir užgėriau didelę stiklinę vandens - beveik tuo pat metu pradėjo akyse tempt ir inkstus suėmė begalinis skausmas.  Instai kaip surakinti iki dabar, t.y. porą valandų, - geriu daug vandens ir tikiuosi išsiplaut. Tu miltelių skonis toks pasirodė pakenčiamas, bet begeriant antrą pusę stiklinės galvojau, kad teks atpilt viską... Užtai ta didžioji vandens stiklinė labai greitai sulindo, nes norėjosi nuplaut šlykštumą. Žodžiu, vyras gryžo namo, tai pasakė, kad man per stiprus efektas, matyt nereikia valymo ir liepė mest lauk šitą 'gėrį'. Na antrą kart net nesiryžčiau bandyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą