2011 m. gegužės 3 d.

Aubrey Organics šampūnas vyrams


Su ženšeniu ir biotinu. Atkuria gležnus ar išretėjusius plaukus, padidina jų apimtį, teikia galvos odai energijos; išplauti plaukai būna švarūs, blizga, juos lengva tvarkyti. Iš 100% natūralių ingredientų. Be parabenų, SLS ir naftos chemijos produktų.
Veiklosios medžiagos:
- B vitaminai atkuria gležnus ir išretėjusius plaukus, didina jų apimtį,
- ženšenio ir he sou wu augalų ekstraktai tonizuoja galvos odą, teikia jai energijos,
- kiti ingredientai idealiai išplauna, suteikia plaukams blizgesio ir paklusnumo.

Iš atsiliepimų:
Gautas šampūnas vyrui nuvylė. Po kokio trečdalio buteliuko labai padaugėjo pleiskanų. Pamėginau pati juo galvą išsiplauti, kaip ir nieko, tik siaubingai velia plaukus trenkant.


Kvapelis tai toks aštrokas, bet gal bus gaivus dėl to.

3 komentarai:

  1. Vyrui šitas šampūnas labai patinka ir tinka. Plaukų pas jį daug ir storoki, jokių pleiskanų neatsirado ir galvos neniežti. Iš pradžių dar naudojo ir tokį patį kondicionierių, bet vėliau nebe, sako nėra būtina, pakanka ir šampūno.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabus šampūnas, naudoju ir nesiskundžiu, puikus kvapas, gana gerai putoja.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano vyrui šis šampūnas buvo dešimtmečio atradimas :) kadangi prieš tai buvo išbandyta ir pakeista begalės įv. šampūnų dėl riebių neišnykstančių pleiskanų luobo ties pakaušiu. Tik šio šampūno dėka problema išnyko, plaukai atgavo sveiką blizgesį, jų ženkliai padaugėjo. Vyras galvą plauna kasdien ir labai patenkintas-naudoja jau 4 buteliuką, pakanka maždaug 3-4mėn.

    AtsakytiPanaikinti